Choose another country or region to see content specific to your location.

Фирмени новини

Фирмени новини

AF ви дава шанс да спечелите билети за шоуто за технически джаджи The Gadget Show Live

Публикувано на 28/03/13

The Gadget Show Live ще се проведе в Националния Изложбен Център (NEC) в Бирмингам от 3 до 7 април 2013г. Шоуто ще предложи на посетителите достъп до най-модерните технологии, технически джаджи и джунджурийки, които се предлагат сега и в бъдеще.

The Gadget Show покрива целия обхват на техническата индустрия със специализирани зони и средства за запознаване на посетителите с най-доброто, което разнообразните технически производства могат да предложат. Това изумително шоу предизвика още веднъж масово търсене на билети, които бяха разпродадени за няколко дни много преди началото, а вече фактически са разпродадени и специалните места в театъра Super Theatre. Както и да е, вие не трябва да го пропускате, можете да участвате в междинното състезание на AF и да спечелите много видове билети за след шоуто.

AF International, утвърден производител на специализирани почистващи продукти за персонални компютри, офис оборудване, игрални технически средства и сензорни екрани, ще участва отново като изложител в това много популярно събитие (щанд D180).

Карън Херисън, маркетинг мениджър "Шоуто The Gadget Show Live има над 25,000 посетители всеки ден, което го прави едно от най-посещаваните изложения, на които е домакин Националният Изложбен Център в Бирмингам. Като изложители, ние имаме достъп до много видове билети за след шоуто и ние ще ги раздаваме чрез състезание в нашите социални медийни сайтове. Защо да не влезете в нашата Facebook страница или да се присъедините към нас в Twitter и да участвате, това е и безплатно, и забавно."

AF ще запознава посетителите с причините, поради които почистването е толкова важно, като им демонстрира как да почистват безопасно различни технически джаджи и ще продава на шоуто няколко избрани продуктови групи. Всеки посетител на щанда ще получи безплатен мострен пакет, за да може да тества преди покупката.

На нашата Facebook страница и на Twitter @AFInternational можете да намерите последни новини, състезания и награди.