Choose another country or region to see content specific to your location.

Фирмени новини

Фирмени новини

НОВА фирмена брошура и продуктови файлове на AF

Публикувано на 12/02/13

Утвърденият производител на специализирани продукти за почистване на персонални компютри, офис оборудване и мултимедия AF International преработи и осъвремени фирмената си брошура, както и разработи лесни за четене информационни файлове за продуктите. Те ще бъдат на разположение на предстоящото изложение Paperworld във Франкфурт на щанда на AF (Зала 3.1 / Щанд D20).

Гамата от продукти на AF продължава да се развива заедно с непрекъснато променящите се с ускорено темпо технологии. През 2012 няколко нови продукта бяха включени в нейното портфолио. Техническият екип на AF разработи перфектното почистващо решение за смартфони, сензорни екрани и таблети, такива като iPad. Новият комплект Multi-Screen Travel kit и микрофибърната кърпа Micro-Fibre Clene са последните и ще бъдат показани на тазгодишното изложение Paperworld.

Карън Херисън, маркетинг мениджър "Нашите технически екипи работеха усилено за да разработват специфични почистващи продукти за пазар, който продължава да расте от година на година. Технологиите на таблетите и смартфоните със сензорни екрани продължават да се развиват и завладяват потребителите и бизнеса. Ако потребителят е готов да плати висока крайна цена за тези технологии, то е важно да може да почиства с увереност."

Херисън продължава "За кратко време бяха разработени и добавени към гамата на AF много продукти, затова ние почувствахме, че е точното време да осъвременим и преиздадем нашата фирмена и продуктова информация. Изложението Paperworld ще бъде нашата стартова площадка с налични копия на английски, немски и френски."

Екипът на AF ще бъде на изложението Paperworld, за да отговаря на всички ваши запитвания за правилния продукт за почистване, който да използвате, да ви дава полезни съвети и маркетингови идеи.