Choose another country or region to see content specific to your location.

Фирмени новини

Фирмени новини

AF International подкрепя 2020Vision

Публикувано на 26/03/13

H K Wentworth Limited, холдинговата компания на глобалната марка AF International, производител и доставчик на почистващи продукти за компютри, офис оборудване, мултимедия и сензорни екрани, подкрепя уникално фотографско изложение за дивия свят и природата.

2020VISION е най-амбициозният проект за природна фотография, организиран някога във Великобритания и той беше открит по-рано тази седмица в Суодлинкоут, Дърбишайър, само на 6 мили от главната квартира на AF. Това беше първата възможност за който и да е в Англия да има шанса да види мащабите на работата. Представени са снимки направени на 20 различни места по цялата страна, включително Националната Гора, и се чества проекта за възстановяване на естествения пейзаж, който облагодетелства както дивата природа, така и хората

AF International е разположена в сърцето на Националната Гора и от четири години подкрепя техните проекти. Карън Херисън, маркетинг мениджър "Организацията "Националната Гора" се обърна към H K Wentworth в началото на техния проект, като към един неуморен поддръжник на тяхната дейност. 2020VISION ги определи като рядък пример за успешно възстановяване, ръководено от околната среда. Ние решихме да помогнем с подкрепа и след присъствието на откриването и разглеждане на изложбата аз се надявам хората да оценят снимките като толкова смайващи, колкото бяха те за мен."

Изложбата ще остане в Дъ Делф, Суодлинкоут, Дърбишайър до 7 април, след което ще бъде пренесена в Calke Abbey at Ticknall, Дърбишайър от 10 до 29 април.

На нашата Facebook страница и на Twitter @AFInternational можете да намерите последни новини, състезания и награди.