Choose another country or region to see content specific to your location.

Фирмени новини

Фирмени новини

AF подпомагане на осъзнаването на марката - шоуто The Gadget Show Live

Публикувано на 27/03/13

Шоуто The Gadget Show Live ще се състои в Националния Изложбен Център (NEC) в Бирмингам от 3 до 7 април 2013г. Шоуто ще предложи на посетителите достъп до най-модерните технологии, технически джаджи и джунджурийки, които се предлагат в момента на пазара, както и предварителен преглед на това, какво ни носи бъдещето. То ще подкрепя най-оригиналните, творчески технологии и съответни продукти.

The Gadget Show покрива целия обхват на техническата индустрия със специализирани зони и средства за запознаване на посетителите с най-доброто, което разнообразните технически производства могат да предложат. Това изумително шоу предизвика още веднъж масово търсене на билети, които бяха разпродадени за няколко дни много преди началото, а вече фактически са разпродадени и специалните места в театъра Super Theatre.

AF International, утвърден производител на специализирани почистващи продукти за персонални компютри, офис оборудване, игрални технически средства и сензорни екрани, ще участва отново като изложител в това много популярно събитие (щанд D180).

Карън Херисън, маркетинг мениджър "Важно е потребителите да осъзнаят, да се научат защо почистването е важно и също да се покаже най-доброто от нашата марка и опит. Това ще бъде четвъртото Gadget Show, на което излагаме почистващата марка AF, шоуто ни дава възможност за отлично представяне на нашите продукти на хората, които ги купуват и ползват. Ние вярваме също така, че нашите директни бизнес-бизнес (B2B) и бизнес-клиент (B2C) клиенти печелят допълнителни продажби от това представяне."

AF ще излагат на шоуто, ще промотират и карат клиентите да осъзнаят, че поддържането на оборудването чисто и без бацили е изключително важно, ще демонстрират правилно почистване и също така ще продават продукти по време на изложението, ще обясняват на хората къде могата да закупят тези продукти.

Посетителите на щанда ще могат да вземат безплатен мострен пакет, да тестват сами продуктите и да получат безплатен подарък със всяка покупка.

На нашата Facebook страница и на Twitter @AFInternational можете да намерите последни новини, състезания и награди.