The Office work environment Screen Mouse Keyboard Telephone PC Whiteboard Office maintenance

Почистването е заразително

След като вече знаете къде се крият микробите и как най-добре да се справите с тях, вие вече сте на правилния път към едно по-здравословно работно място.

Двумесечно проучване, проведено от AF в един кол-център показа, че редовната употреба на нашите кърпички за почистване на слушалки, монитори, телефони и т.н. намали почти наполовина общия брой на загубени часове поради вирусни заболявания, като възпалено гърло, настинка и кашлица.

Кликнете върху предметите по бюрото, за да откриете как да победите бацилите, които не можете да видите.

Търсите ли замърсяванията по вашия компютър?

Ефективното почистване не означава само премахване на риска от инфекция. Натрупването на прах, мръсотия и мазни отпечатъци от пръсти върху компютърните екрани може да ги направи трудни за четене и да доведе до преумора на очите, главоболие и с течение на времето до образуване на бръчки в нежната кожа около очите.

А използването на неподходящ продукт за почистване може в действителност да влоши нещата, оставяйки следи върху екрана или създавайки статично електричество, което привлича още повече прах и мръсотия.

Ето защо, продуктите на AF са изцяло антистатични, незапалими, нетоксични и не оставят петна. От спрейовете с помпички и тубите за по-големи офиси до индивидуалните пакетчета използвани когато сте в движение, нашите решения са определено по-добри.

Mouse

Типичната мишка приютява до 1,500 бацила

Постоянният контакт с ръцете и пръстите прави всяка компютърна мишка потенциално огнище за развитие на бактерии и инфекции - особено ако някога сте работили докато сте обядвали!

Специализираните продукти на AF са щателно тествани и доказано убиват 99.9% от бактериите. В лабораторни условия кърпичките Phone-Clene, които са идеални за почистване на мишки, унищожиха цялата популация на опасната бактерия staphylococous aureus след две минути. И въпреки, че не е имало повторeн растеж след 24 часа, много е важно да се почиства редовно, за да се предотврати натрупване на микроби.

Типичната клавиатура крие до 3295 микроби на квадратен инч

За всеки, който някога е обръщал дълго употребявана клавиатура и е изтръсквал от нея боклуците от работното ежедневие и обедите на работното място, няма да е изненада, че клавиатурата е толкова благодатна почва за развитие на микроби и възможни кръстосани инфекции.

Двата ни продукта Ultra-Clene и Sprayduster не само почистват ефективно, но те са и специално проектирани така, че по-лесно да се достигнат трудните за почистване места между клавишите на клавиатурата.

Типичната телефонна слушалка приютява повече бацили, отколкото типичната тоалетна седалка.

В нашето OnePoll проучване 67,6% от хората се съгласиха, че е вероятно да прихванат всяка една зараза, която може да се намери в офиса.

Но това не трябва да бъде така. Като един от най-често споделяните предмети в офиса, телефонът е не само най-много замърсен с бацили, но и близостта му до устата и ушите може да осигури идеална врата за инфекцията - затова ефективното почистване е от съществено значение.

Нашите продукти от гамата Phone-Clene са специално разработени, за да бъдат бариера за бацилите и за разлика от почистващите препарати на силиконова или восъчна основа няма да оставят след себе си следи. Те почистват и дезинфекцират, като убиват 99.9% от бацилите до 24 часа.

Бяла дъска

Интерактивните и класическите бели дъски са често срещани в почти всяка работна среда и използването на правилните почистващи средства е също толкова важно, колкото използването на правилните флумастери.

Нашата гама за бели дъски е безопасна, лесна за използване, ефективна и екологична – кърпичките могат да се рециклират, когато са сухи и са изработени от рециклирана целулоза в процес без използване на химикали.

Защитно действие

Защитата на хората от вредното разпространение на вирусите е най-добрата причина да използвате почистващите продукти на AF, но това има също така и други ползи.

Редовното почистване на компютрите, принтерите и другата офис техника е чудесен начин да се гарантира, че те работят на 100%. Вие получавате най-доброто от тях и намалявате разходите за поддръжка и подмяна.

От удължаване на живота на CD и DVD оптичните глави до нашите продукти от гамата PC-Clene за пластмаси, корпуси и екрани, ние можем да ви помогнем да поддържате производителността в целия офис.

Поддръжка на офиса

Ние произвеждаме широка гама от специализирани продукти за инженери по поддръжка на офис техника.