Choose another country or region to see content specific to your location.

AF Бързи факти

10 неща, които не знаехте за AF продуктите

  1. Помнете, че можете да използвате почистващите продукти за екрани на AF за почистване на мръсни огледала, потъмнели лещи и мърляви проектори, както и – познахте – за екрани!
  2. AF Foamclene е абсолютно подходящ за премахване на петна по килима в офиса.
  3. Не забравяйте, че AF Spraydusters трябва да бъдат използвани само с кратки пръскания за да не замръзне бутилката...
  4. ... И ако на бутилката не пише Sprayduster Invertible не използвайте тези мощни бутилки с компресиран газ обърнати надолу - те ще замръзнат!
  5. Внимавайте: някои бутилки компресиран газ на пазара съдържат запалими газове. Но всеки AF Sprayduster е незапалим и безопасен за използване върху включено оборудване.
  6. Не използвайте силиконови или восъчни мебелни гланцове за вашите телефони, защото в остатъците след тяхното ползване микробите могат щастливо да се размножават.
  7. Всички продукти AF Phone-Clene убиват микробите при контакт с тях!
  8. Редовното използване на продукт за почистване на оптиката в CD/DVD четеца във вашия компютър или игрална конзола всъщност ще удължи неговия полезен живот.
  9. Омръзна ли ви да се опитвате да отлепите тези лепкави етикети? Трябва ви AF Labelclene. Той е бърз, ефикасен и даже мирише на портокали!
  10. Нашите известни опаковки в синьо, бяло и сребристо са изцяло екологични, така че винаги, когато купувате AF продукти, вие давате своя принос за околната среда.