Choose another country or region to see content specific to your location.

За нас

За нас

Специалисти в областта на продуктите за почистване на персонални компютри, работни станции, офис оборудване и мултимедийни продукти.

Създадена преди повече от 40 години, AF International е спечелила през това време завидна репутация като специалист в областта на продуктите за почистване на компютри, офис техника и мултимедийни продукти. AF International произвежда и доставя от производствените си обекти във Великобритания и Китай широка гама от продукти за почистване на екрани, клавиатури и повърхности, принтери и факс-машини, телефони и мултимедийни продукти и комплекти в съответствие със сертификацията си по BS EN ISO 9001:2008.

Все още семейна собственост, ние разполагаме с офиси и производствени възможности в целия свят и можем да осигурим отлично обслужване на нашата клиентска база навсякъде. AF е представена в световен мащаб с офиси в Европа, САЩ, Австралия, Южна Америка, Далечния Изток, Средния Изток и Африка.

Освен че продължава да подпомага професионалния инженер със своята гама от технически продукти за почистване, AF бързо реагира на опасността от микроби, вируси, прах и мръсотия, предизвикана от съвременната отворена офис среда.

Гамата от продукти на AF е старателно разработена от нашия екип за изследвания и развитие с цел осигуряване на най-доброто в областта на поддържане на хигиената в офиса и решенията за общо почистване. Това позволява на персонала и оборудването да работят с пълните си възможности.

Надяваме се, че ще се насладите на новия сайт на AF, който, освен че предлага списък на текущата ни гама продукти, е пълен с полезни факти, които ще ви помогнат в правилния избор, за да направите живота във вашия офис много по-приятен, здравословен и ефективен.