Фирмени новини Архиви: 2012

Фирмени новини Архиви: 2012

AF - Перфектният пълнител за чорапчето през тази Коледа

Публикувано на 04/12/12 | Тагове: Събитие

Изложението за технически джаджи The Gadget Show за пръв път ще се състои в Лондон, в изложбения център Excel от 30 ноември до 2 декември. Шоуто ще даде възможност на посетителите да видят най-модерните технологии, джаджи и джунджурийки, които ще могат и да се купуват, точно навреме за Коледа.

AF ще излагат на шоуто, ще промотират и карат посетителите да осъзнаят, че поддържането на оборудването чисто и без бацили е изключително важно. Те ще демонстрират правилния начин на почистване и също така ще продават продукти на щанда, ще обясняват…

Успешно пътуване до Италия за AF

Публикувано на 03/12/12 | Тагове: Събитие

AF International, производител и доставчик на специализирани почистващи продукти за информационно-комуникационните технологии, през миналата седмица взе участие като изложител на шоуто Big Buyer в Болоня, Италия.

Шоуто привлича дистрибутори на едро, както и доставчици на офис продукти, търговци на дребно, складове за канцеларски продукти и търговски групови асоциации. То предлага перфектното място за среща с потенциални купувачи и ключови специалисти, които вземат решенията за закупуване.

Карън Херисън, маркетинг мениджър "AF…

Изложението The Gadget Show 'Коледа' - Имате ли билет?

Публикувано на 19/11/12 | Тагове: Събитие

Изложението за технически джаджи The Gadget Show за пръв път ще се състои в Лондон, в изложбения център Excel от 30 ноември до 2 декември. Шоуто ще предложи на посетителите най-модерните технологии, джаджи и джунджурийки, които ще могат и да се купуват, точно навреме за Коледа.

Шоуто The Gadget Show покрива целия обхват на техническата индустрия със специализирани зони и средства за запознаване на посетителите с най-доброто, което разнообразните технически производства могат да предложат. Това изумително шоу предизвика още веднъж масово…